Ha eszünk, szánkban a pH érték megváltozik :-) - ha eszünk, akkor biztos :-). Ha meg sportolunk valamit, akkor jobban érezzük magunkat, jó lesz a közérzetünk, egészségesebbek leszünk bla. bla. - felesleges lenne tovább sorolni... nade...

...ez a blog elsősorban azokkal az esetekkel kíván foglalkozni, amikor a dolgok nem az általunk elképzelt irányba kezdenek menni. A cél eléréséig sajnos itt ott becsúszik egy-két szívás. Ha törik, ha szakad a célt el szeretnénk érni, nemde? :-)

ProblemSolution.jpeg

Konkrétabban: sportsérülések, rosszul elsült diéták, eredménytelen vagy nem kellően eredményes edzések. Szerintem nagyon sokan vagyunk, voltunk vagy leszünk olyan helyzetben, amikor jól jönne valami kis segítség, egy jó tipp vagy ötlet ami segít újra irányba állítani a dolgainkat. Próbálok segíteni és kérem, hogy aki esetleg hozzá tud szólni tegye meg, hogy az összegyűjtött tapasztalatok alapján mindenki tudjon profitálni az itt található információkból.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hatorikhaszakad.blog.hu/api/trackback/id/tr704076511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barnagyörgyi 2018.07.06. 07:58:00

Nem lehet valahogyan kapcsolatba lépni veled? Lenne jó pár kérdésem. Sajnos gerincsérves is vagyok, ezért minden nap kellene gyalogolnom. Viszont nekem a gyaloglás okozta a talpgyulladást, ami 5 éve nem múlik, sőt egyre rosszabb. Most már szinte bármilyen cipőben, bármennyit gyaloglok, egyre jobban fáj. Igyekszem emeltebb talpú szandált venni, sportcipőt hordani... Vajon biciklizhetek? A sérvem már annyira gyógyult, hogy lassan újra elkezdhetek biciklizni, talán ez megoldás lenne a közlekedésre, amíg a talpamat gyógyítom...
süti beállítások módosítása